071- 33 134 50

 

Sharon Lubbers

Algemeen fysiotherapeut

Oedeemtherapeut

Manuele lymfedrainage

 

Mijn naam is Sharon Lubbers. In 2016 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeute aan de Hogeschool van Amsterdam en sinds februari 2017 werkzaam bij Fysiotherapie Alkemade. Ik woon met mijn man en dochter in Hoofddorp, maar ben opgegroeid in de Achterhoek (Gelderland).  

 

Voordat ik de opleiding tot fysiotherapie ben gaan volgen heb ik eerst 4 jaar in een verpleeghuis gewerkt in de zorg voor ouderen met dementie.  De ouder wordende mens heeft mijn interesse en ook binnen de praktijk zie ik veel ouderen. Het kunnen onderzoeken, onderhouden of verbeteren van de zelfredzaamheid spreekt mij erg aan. Door middel van scholing heb ik mij verdiept in de kwetsbare oudere en fysieke inspanning bij ouderen. Naast de oudere patiënt zie ik ook veel andere klachten   waardoor het werk erg afwisselend en leuk blijft. Sinds eind 2019 ben ik ook oedeem therapeut.

 

Buiten het werk om ben ik geregeld in de sportschool te vinden, daarnaast doe ik aan moderne dans.  Tevens  hou ik van wandelen en bij mooi weer ga ik dan ook graag naar het bos of de duinen. 

 

Terug