071- 33 134 50

 

Auke Biemond

Algemeen fysiotherapeut

 

Mijn naam is Auke Biemond. Ik ben opgegroeid in Nieuwe Wetering, maar woon sinds een aantal jaar met mijn vriendin samen in Leiden. Sinds 2016 ben ik met veel plezier werkzaam bij Fysiotherapie Alkemade. Een plek waar ik me thuis voel tussen de collega's en patiënten.

Als fysiotherapeut zie ik een breed scala aan klachten en personen. Van actieve sporters tot inactieve ouderen. Ik vind het belangrijk dat ik plezier heb in het werk dat ik uit voer, dat lukt me tot nu toe erg goed. Via landelijke netwerken ben ik, vaak samen met andere zorgdisciplines, verantwoordelijk voor de zorg voor mensen met chronische aandoeningen. Bijvoorbeeld Parkinson, Herseninfarcten en Etalagebenen. Naast mijn werk bij Fysiotherapie Alkemade ben ik sinds 2016 verbonden aan de KNVB (Nederlandse voetbalbond), waar ik fysiotherapeut ben van getalenteerde jeugdteams.

In mijn vrije tijd zit ik graag op de fiets, zowel de gewone- als de racefiets. Ik vind het geweldig dat ik mijn werk en hobby kan combineren in ‘Fietsreis Frankrijk’: Een volledig verzorgde fietsreis in de Franse Alpen die ik in juni 2019 voor het eerst organiseer.

 

 

Terug